دسته‌بندی نشده

کاربردهای رزین پایه آب اکریلیک

رزین اکریلیک از پلیمریزاسیون، اسید آکریلیک، متاکریلیک و مشتقات آن‌ها به دست می‌آید. و انواع مختلفی دارد که عبارتند از (رزین ترموپلاستیک، لاتکس، رزین اکریلیک پایه آب و …) این رزین ها مقاومت خوبی در برابر آب‌ و هوا و هیدرولیز داشته و دارای براقیت و قابلیت حفظ رنگ در کاربردهای بیرونی می‌باشند. به دلیل تطبیق‌پذیری و کارایی آنها، پوشش‌های اکریلیک بیش از 25 درصد کل مصرف پوشش را در جهان تشکیل داده است.

سه گروه اصلی پوشش‌های مایع بر پایه رزین آکریلیک شامل ترموپلاستیک،ترموست و ضدآب هستند.بسیاری از رزین‌های اکریلیک ممکن است شامل مونومرهای دیگر  مانند استایرن یا وینیل استات به منظور کاهش هزینه باشند. مونومرهای اکریلیک نسبت به مونومرهای متاکریلات دارای TG کمتر هستند. علاوه‌ براین، آکریلیک‌ها را می‌توان با انواع مونومرها ترکیب کرد تا برخی خواص آن بهبود پیدا کند.

کاربرد رزین های اکریلیک:

رزین های آکریلیک خالص با توجه به استفاده از آکریلات های مختلف در ساختار خود ویژگی های متنوعی دارند. این رزین ها در صنایع گوناگون از جمله: ساختمان، رنگ، منسوجات نبافته، صنایع غذایی، چسب، انواع درزگیرها و غیره کاربرد دارند. این دسته از رزین ها در ساخت پوشش هایی که نیاز است چسبندگی بالا به سطح زیرین  و نیز سختی بالا داشته باشند، بخصوص در محیط های داخل و خارج ساختمان استفاده می شوند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *